Pártoló Díszoklevél megrendelés

Aki egy társadalomnak megmondja, hogy mi a jó és mi nem, mi a helyes és a helytelen, mit szabad és mit nem az a legfelsőbb hatalom, a szellemi hatalom birtokosa! A szellemi hatalom közvetítő eszköze a  média! A nyugati mintájú társadalmak ezt a hatalmi eszközt magánkézbe adták, melynek tulajdonosai nem ismertek, nem nevezhetők meg, nem választhatók és felelősségre sem vonhatók! Mindazt, amit demokráciának hívunk, ez a szellemi hatalom tart fenn, irányít és a saját céljainak megvalósításra használ fel a média tudatformáló erejével!

 

A Civil MultiMédia Televízió és a Tudatos Társadalom Közösség pártolói oklevél.

A Civil MultiMédia Televízió és a Tudatos Társadalom Közösség pártolói okleveleket bocsát ki, annak érdekében, hogy létrejöhessen az első független magyar közösségi média!

A befolyó összegekből a Civil MultiMédia Nonprofit Kft. regionális stúdiókat szerel fel és azokat a Tudatos Társadalom körzeti stúdiójaként üzemelteti.

A sikeres pártolói tevékenység eredményeként: Győr, Pécs, Debrecen/Miskolc, Szeged városában indíthat regionális stúdiót!

Tervezzük, határon túli területek bekapcsolását is, így Erdélyben, Felvidéken, Kárpátalján és Délvidéken is létrejöhetnek működőképes csatornák.

 

Az arany fokozatú mecénások, az oklevélen kívül

egy, a mecénás vállalkozását bemutató reklámfilmet készítünk el, amit a CMM Televízióban és a TT oldalain is közzéteszünk.

 

Megrendelés


Az alapítvány bevételeivel csatornánk működéséhez, és a fejlesztésekhez járulsz hozzá.A Vidd Hírét a Magyaroknak Közhasznú Alapítvány szolgáltatja azt a tiszta jogi és gazdálkodási hátteret, ami egy országos civil médiahálózat létrehozásához kell. Mert legfőbb célunk ez. Egy alternatíva, egy új, az egész országra kiterjedő médiafelület megalkotása, amely válasz lehet a fősodratú média egyoldalú tájékoztatására.

K&H Bank
számlaszám : 10403181-50526571-51751017
IBAN : HU34 1040 3181 5052 6571 5175 1017
SWIFT kód : OKHBHUHB
adószámunk : 18151022-1-13


Az ezüst fokozatú mecénások, az oklevélen kívül

egy, a mecénás vállalkozását bemutató reklámfelületet biztosítunk a Civil MultiMédia  és a TT oldalain.

 

Megrendelés


„A tévének megvan a hatalma, hogy tájékoztasson, hogy informáljon, hogy lecsupaszítsa az igazságot a nyilvánosság előtt. A tévé egy rendkívüli ajándék, mint egy isteni csoda, ahogy Lazarus feltámadt halottaiból. De bölcsen használjuk ezt az ajándékot? Használtuk bölcsen valaha?”Oz c. film


Az bronz fokozatú mecénások, az oklevélen kívül,

Az bronz fokozatú mecénások, az oklevele

 

Megrendelés


Civil, független és pártatlan – ez a CMM Televízió!

 

A média mint kalapács!

Amikor a médiát szidod, olyan mintha azt kalapácsot szidnád amivel valaki folyamatosan veri a fejedet!Nem a kalapács az oka fájdalmadnak!A kalapács (média) csak az eszköz!

Aki működteti annak vannak szándékai veled!

Ha a kalapácsot kiveszed a kezéből… Aztán már arra használod, amire akarod!

Teremthetsz is vele!!!!